Alle hovedretter serveres med ferske grønnsaker. Du velger potetvariant.
Velg mellom kokte-,gratinerte-, bakte- eller krydder potet. Ønskes servering to ganger kommer et tillegg på kr 40,00.
Dette er et «fast» tilbud, men vi lager gjerne andre retter- bare spør!
Vi dekker med duker,servietter og lysestaker til kr 250
Forretter
Suppe – Valgfri, eller etter sesong, serveres med brød
Kr. 70,-
Spekeskinke med honningmelon, pinjekjerner og balsamicovinaigrette. Serveres med urtebrød
Kr. 85,-
Skalldyrsymfoni – Scampi, reker, grillet paprika, agurk, kjørvel og hvitløk. Serveres med urtebrød og aioli
Kr. 85,-
Røkelaks på toast med purreløkskrem
Kr. 75,-
Hovedretter – Fisk
Ristet kveite, friske grønnsaker, og purre- og kapers smør med reker
Kr.275,-
Dampet laks med asparges, agurksalat sandefjordsmør og dillpoteter
Kr. 175,-
Hovedretter – kjøtt
Hjortefilet med morkelsaus
Kr. 275,-
Urtemarinert svinefilet med cidersaus
Kr. 185,-
Helstekt oksefilet med rødvinsaus
Kr. 360,-
Vi følger sesongens grønnsaker, eller etter ønske.
Potetvalg
Kokte/fløtegratinerte/Ovnsbakte/Røsti
Ovnsbakte rotgrønnsaker
Desserter
Hjemmelaget karamellpudding med krem
Kr. 69,-
Tilslørte bondepiker
Kr. 79,-
Årstidens fromasj
Kr. 65,-
Sjokoladekake med likørkrem
Kr. 75,-