Hjem
Restaurant
Booking
Våre Rom
Kontakt oss

Alle hovedretter serveres med ferske grønnsaker. Du velger potetvariant.

Velg mellom kokte-,gratinerte-, bakte- eller krydder potet. Ønskes servering to ganger kommer et tillegg på kr 40,00.

Dette er et «fast» tilbud, men vi lager gjerne andre retter- bare spør!

Forretter

Suppe – Valgfri, eller etter sesong, serveres med brød
Kr. 70,-

Spekeskinke med honningmelon, pinjekjerner og balsamicovinaigrette. Serveres med urtebrød
Kr. 85,-

Skalldyrsymfoni – Scampi, reker, grillet paprika, agurk, kjørvel og hvitløk. Serveres med urtebrød og aioli
Kr. 85,-

Røkelaks på toast med purreløkskrem
Kr. 75,-

Hovedretter – Fisk

Ristet kveite, friske grønnsaker, og purre- og kapers smør med reker
Kr.275,-

Dampet laks med asparges, agurksalat sandefjordsmør og dillpoteter
Kr. 175,-

Hovedretter – kjøtt

Hjortefilet med morkelsaus
Kr. 275,-

Urtemarinert svinefilet med cidersaus
Kr. 179,-

Helstekt oksefilet med rødvinsaus
Kr. 360,-

Vi følger sesongens grønnsaker, eller etter ønske.

Potetvalg

Kokte/fløtegratinerte/Ovnsbakte/Røsti

Ovnsbakte rotgrønnsaker

Desserter

Hjemmelaget karamellpudding med krem
Kr. 69,-

Tilslørte bondepiker
Kr. 79,-

Årstidens fromasj
Kr. 65,-

Sjokoladekake med likørkrem
Kr. 75,-

[ CLOSE ]
menu2
WORK AREA