Hjem
Restaurant
Booking
Våre Rom
Kontakt oss

Forretter

Fransk løksuppe  kr. 75,-

– servert med ostegratinerte krutonger


Gravetlaks,  kr 85,-

– servert på salatseng med urterømme

Hovedretter

Fylt Ørret. Kr. 275,-

Ørret fylt med ferske urter, servert med dillpoteter og kapers-smør

Tournedos  kr. 250,-

-200 gr. indrefilet av Okse, servert med potetkake, sesongens grønnsaker og bearnaisesaus

Urtebakt indrefilet av Hjort kr. 300,-


Helstek indrefilet av hjort. Serveres med rotfrukter, ertepuré og rødvins saus.

Desserter

Klassisk hjemmelaget Creme Brulé, med syltede frukter kr 65,-

Husets panna cotta, med saus kr. 65,-

Hjemmelaget sitronfromasj kr 65,-

 

 

 

 

[ CLOSE ]
alacarte
WORK AREA